2012. október 27., szombat

AUTÓRIASZTÓ KÖZPONTI ZÁR SZETTEL (CA106+CCL01) - Jelenlegi ára: 12 990 Ft


Autóriasztó központi zár szettel CA106+CCL01(cikkszám: ca106-ccl01)
Kínálatunkból:
Kedvezmények
2 db vásárlása esetén
- 3%
3 db vásárlása esetén
- 6%
Termékleírás
AKIKNEK AJÁNLJUK:
Nincs az autódban központi zár és szeretnél azt is bele, de nem akarod kulcsról működtetni, akkor itt van ez a riasztó, ami mellé adunk egy komplett 4 ajtós központi zár szettet és máris van távirányítóról vezérelhető központi zár és riasztó is az autóban és ráadásul így egyben a szett olcsóbb, is mint külön-külön!
TULAJDONSÁGOK:
A riasztó és a központi zár együtt történő beszerelésével komplett távirányítós központi zárat hozunk létre riasztóval párosítva!
A központi zárat egyszerűen csatlakoztatni lehet a riasztóhoz. A képeknél a kapcsolási rajzok közül a központi zár vezérlései nevezetű kép alapján a negatív vezérlés bekötésével megvalósítható a központi zár vezérlése és ezáltal a riasztó élesítésével és kikapcsolásával együtt a központi zár is nyit illetve zár a távirányító használata során! Ezen kívül, ha valaki beköti, akkor a két első ajtóról a kulcsos vezérlés is megvalósítható!
A riasztó alap funkciói:
Élesítés, kikapcsolás fény és hangjelzéssel: (indexeket villant illetve pittyen záráskor-nyitáskor)
Automatikus visszaélesedés: ennek a funkciónak jó hasznát tudjuk venni abban az esetben ha kinyitottuk az autónkat, (vagy csak véletlenül tettük ezt) és egy ajtó sem nyílik ki 30 másodpercen belül akkor automatikusan visszazár a központi zár és élesedik a riasztó!
Nyitott ajtójelzés: (záráskor, ha nyitva hagyunk egy ajtót a zárást követően pár másodperccel jelzi azt számunkra)
Ajtónyitásra riasztás: (zárt állapotban, ha ajtónyitás történik fény és hangjelzéssel riaszt)
Ütés érzékelésére riasztás: (Ütés érzékelésére riasztás: (zárt állapotban, ha ütés éri az autót fény és hangjelzéssel riaszt. Az ütésérzékelő 2 körös)
Beltér védelem: Nyitott ablakon keresztül történő behatolás esetén riasztás (ez a funkció csak az mikrohullámú szenzor külön megvásárlásával és beszerelésével működik. A kellékek fül alatt vagy a kiegészítők között találod meg)
Immobiliser: (motor tiltás, ez automatikusan megtörténik a riasztó élesítésekor, illetve manuálisan is bekapcsolható)
Néma üzemmód: (a megfelelő gomb használatával záráskor és nyitáskor nem ad hangjelzést /nem csippan/)
Szerviz üzem mód: (az autó szervizbe történő szállításakor a riasztás funkció kikapcsolható, így szereléskor nem akadályozza a szerelést)
Nyitott ajtó jelzés: (nyitott ajtónál az indexek villogásával jelez)
Pánik riasztás/autókeresés: (a megfelelő gomb megnyomásával az autó fény és hangjelzést ad ki 15 másodpercig, ez idő alatt megtalálja a parkolóban járművét, ha esetleg nem találná, illetve baj esetén a figyelmet magára tudja vonni)
Riasztó kényelmi funkciói:
Központi zár vezérlés: (6 vezetékes, lehet külön motorokat meghajtani vele, pozitív vagy negatív vezérlést létrehozni, mind az elektromos mind pedig a pneumatikus központi zár vezérlésre alkalmas, a részletes bekötését és lehetőségeit a képek között lehet megtalálni! )
Csomagtér nyitás: (ezt a funkciót több dologra lehet felhasználni):
ha van az autóban elektromos csomagtér nyitó, akkor bekötve a távirányítóról a többi ajtótól függetlenül lehet azt nyitni, akinek az autójában ilyen nincsen az is tud beszereltetni ilyen motort vagy mágnest. A termékeink között tartunk ilyen csomagtér nyitó szolenoidot.
furgonokban, kisteherautókban jó hasznát lehet venni ennek a funkciónak, ha egy kicsit megvariáljuk a bekötését a hátsó ajtóknak. Mégpedig megoldható ezen funkció segítségével a két első illetve egy vagy kettő hátsó ajtó külön nyitása, ami szállításkor hasznos lehet biztonsági szempontból /míg elől be tudunk szállni a hátsó ajtók nem nyithatók ki/
Automatikus ablakzárás: (élesítéskor nem csak az ajtókat zárja, de az ablakokat is felhúzza, abban az esetben ha elektromos ablakokkal van szerelve az autónk, illetve ezen funkció működéséhez vagy a gyárilag beépített ablakzáró elektronikát használjuk fel vagy külön a termékein között is megtalálható ablakemelő modult szereltetünk az autónkba)
Automatikus nyitás/zárás: (ez a funkció már az új autókban megtalálható, ami azt teszi, hogy a motor beindítása után az ajtók automatikusan bezáródnak és ezzel megakadályozza a külső behatolást például piros lámpánál, majd ha az autó motorját leállítottuk az ajtók kinyílnak, természetesen bezárt ajtó esetén is ki tudunk szállni az autóból, ugyan úgy csak az ajtónyitó kart kell egyszer vagy más típusokon kétszer meghúzni. Amúgy ez a funkció manuálisan is bekapcsolható a távirányító zárásgombját használva, járó motor esetén! Ez a funkció kiiktatható, ha valakinek nincs rá szüksége, a gyújtás szálat ebben az esetben nem kell bekötni! )
EXTRÁK:
A riasztó további funkciókkal, pluszba beszerelhető egységekkel felszerelhető, amit a riasztó maga nem tartalmaz, de termékeink között megtalálod és ezek a következők:
Ablakfelhúzó modul
Csomagtér nyitó mágnes
Ajtókapcsoló (például a motorháztető védelmére)
Tolóajtó átvezető (furgonok kisteherautók esetében az oldalajtóknál a vezetékek átvezetésére)
Mikrohullámú beltér figyelő a teljes héjvédelem kialakításához.
TECHNIKAI ADATOK:
Feszültség: 10-13V
Áramerősség felvétele készenléti állapotban: 20mA
Sziréna hang ereje: >115dB
Távirányítók elemei: 12V/27A típus
TARTOZÉKOK:
Központi egység
2db távirányító
Sokk szenzor (2 körös ütésérzékelő más néven)
Ledes visszajelző (ha abban a formában valakinek nem tetszik, ahogy a csomag tartalmazza, akkor a kis foglalatából kiszerelhető és a benne lévő 5mm-es ledet bárhová be lehet fúrni)
Sziréna
Indításgátló relé (5lábu) foglalattal
Csatlakozók, kábelek és egyéb a beszereléshez szükséges anyagok
Magyar használati útmutató, kapcsolási rajz és jótállási jegy
A központi zár tartozékai:
4db központi zár motor (2db 5 vezetéke az első ajtóba a kulcsról való vezérléshez, 2db 2 vezetékes követő motorok a hátsó, vagy raktér ajtókba)
Vezérlő egység
Csatlakozók, kábelek és egyéb a beszereléshez szükséges anyagok (pálcák, tyúk létrák, csavarok stb. )
Magyar használati útmutató, kapcsolási rajz és jótállási jegy
MEGJEGYZÉS:
Beszerelhető univerzálisan bármely típusú gépkocsiba, kisbuszba, kisteherautóba (kivéve az új Suzuki swift, régi Trabant és Wartburg modellekbe, a Fordokba csak átalakító segítségével)
A riasztó funkcióinak bekötéséhez a kapcsolási és jumperelési rajzokat a képek között megtalálod!
Beszerelést helyileg Székesfehérváron vállalunk, beszerelés munkadíja 22. 000 Ft.
Információk
Nézz szét a további termékeink között is!
További termékeinket itt találod
Szállítási költségekről mindent megtudhatsz fentebb a "szállítási és garanciális" fül alatt.
Az ott megadott díjaktól eltérni nem tudunk!
Minden megvásárolt termékhez ÁFÁ-s számlát mellékelünk, üzleti ügyfelek nagyobb mennyiségű rendelését is szívesen várjuk, ilyen esetekben további kedvezményeket tudunk biztosítani!



Jelenlegi ára: 12 990 Ft

Az aukció vége: 2012-11-05 10:27
. AUTÓRIASZTÓ KÖZPONTI ZÁR SZETTEL (CA106+CCL01) - Jelenlegi ára: 12 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése