2012. október 28., vasárnap

Tiffany Angyal spektrum üvegből. Ajándék - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Ajándéknak (karácsonyra is! ) rendkívül elegáns és maradandó, gyönyörű 3 dimenziós (!!! ) használati műtárgy! Biztos lehet benne, hogy hosszú évtizedekig emlékezetes marad ez a különleges, extravagáns gyönyörűség!
Tudta?
Az Angyalt az  ablak elé lógatva a légáramlatoktól folytonosan mozog, az Angyalon átszűrődő fény  állandóan változó játéka mindenkit elvarázsol! Az ártó energiákat kint tartja, a jó energiákat magába gyűjti! Kérem jelezze amennyiben ablak elé kívánja lógatni, tartozékként szereléket adunk minden Angyalhoz Gratis.
  
A leg-emlékezetesebb ajándék, szemet gyönyörködtetőműtárgy, hálaajándék,  főldi-angyaloknak és bárkinek (barátoknak, főnököknek, stb. ).
Ne habozz, gondold meg, hogy mit kapsz ennyi pénzért? Egyedi mű tárgyat biztos nem.
 
Teljes egészében a legdrágább (50000 Ft/m2), leg minőségibb Spektrum-Tiffany  egyedi kézimunkaként készült (az üveg Aranyoxiddal színezett, USA. termék).
A fényképek nem tudták visszaadni a  Spektrum-Tiffany kristályüveg lélegzetelállítóan ragyogó, élénk színét, pláne nem a fénytörések kápráztató látványát!
Az Angyal méretei: 7 cm széles, 12 cm magas.
Posta: L 650 Ft.
 
TELJESKÖRŰ JÓTÁLLÁS ÉS CSEREGARANCIA!!
Minden termékünket a legnagyobb gondossággal, több rétegben buborékos fóliába és vastag gyűrt papiba csomagoljuk, majd kibélelt erős dobozban kerülnek postázásra! A postai szállítás során esetlegesen keletkezgető terméksérülésekért  cseregaranciát vállalunk, az esetlegesen sérült termékünket visszaküldés után díj és költségmentessen kicseréljük és újból postázzuk a mi költségünkre!    


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2012-11-17 07:18
. Tiffany Angyal spektrum üvegből. Ajándék - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése