2012. december 20., csütörtök

E.L. James: A szürke ötven árnyalata - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

E. L. James: A szürke ötven árnyalata
A könyv, amelyről mindenki beszél…
Nemcsak a romantikus regények olvasói rajonganak érte, de a szépirodalmat kedvelő hölgyek is veszik, mint a cukrot. Örömmel jelentjük, hogy a Bookline-nál már megvásárolható az a regény, amely tornádóként söpör végig a világ könyvpiacán!
A Fifty Shades-sorozat első részét, a Fifty Shades of Grey-t tavaly egy kis ausztrál kiadó jelentette meg. A könyv mára vezeti a New York Times és a Barnes and Noble bestseller listáját, kiadásának jogaiért a legnagyobb kiadók versengenek világszerte, a megfilmesítésre pedig már több hollywoodi ajánlat érkezett. A történet, amelyet annyira imádnak a nők, egy titokzatos fiatal milliárdos, Christian Grey és egy – a sztori elején még szűz - egyetemista lány BDSM kapcsolatáról szól, kendőzetlenül kitérve a részletekre. A borítót díszítő szürke nyakkendő – amely a regényben nem csak nyakravalóként kap szerepet – mára divatba jött a rajongók között...
Mi lehet az oka annak, hogy bár kemény szexjelenetekben használja ki a hős a hősnőt, kapcsolatuk történetéért mégis intelligens, emancipált nőolvasók milliói rajonganak? A New York Timestól a Guardianig, a Forbestól bloggerekig, és egyszerű háziasszonyokig a fodrászatban, pszichológusoktól szociológusokig és irodalomkritikusokig mindenki E. L. James erotikus (sokak szerint soft-pornó) trilógiájáról beszél, vitatkozik, kérdez. Az amerikai nők egyszerűen csak „ A könyv” - ként beszélnek róla.
A könyvesboltok előtt a sarokig álltak sorban a férfiak, akiket feleségeik küldtek, hogy vegyék meg a könyvet. Mivel pedig a napokban a regény kifogyott az amerikai boltok polcairól, most a neten a példányok 1000 dollárért cserélnek gazdát.
Sokak szerint a Grey-trilógia „ Twilight felnőtteknek” – a történet szintén egy domináns, különleges fiatal férfi és egy „ ártatlan” lány kapcsolata körül forog, de ahol Stephanie Meyer már rég „ leoltja a lámpát”, ott L. E. James nem pironkodik...
Az erotikus, mulattató és mélyen megindító Ötven árnyalat-trilógia olyan történet, amely hatalmába keríti és birtokba veszi olvasóját, azután mindig vele marad.
Amikor Anastasia Steele, az irodalom szakos egyetemi hallgató interjút készít Christian Greyjel, az ifjú vállalkozóval, gyönyörű, okos és ijesztő férfival találja szemben magát. A nem e világban élő és ártatlan Ana megretten, amikor ráébred, hogy akarja ezt a férfit, és annak rejtélyes tartózkodása ellenére kétségbeesetten próbál közelebb kerülni hozzá. Grey, aki képtelen ellenállni Ana csendes szépségének, eszének és független szellemének, elismeri, hogy ő is akarja a lányt - de a saját feltételei szerint.
Ana, akit egyszerre ijeszt és izgat Grey szokatlan szexuális ízlése, habozik. Greyt minden sikere - multinacionális vállalkozásai, hatalmas vagyona, szerető családja - ellenére démonok gyötrik és az önuralom kényszere emészti. Amikor a pár vakmerő, szenvedélyes viszonyba kezd, Ana fölfedezi Grey titkait és tulajdon, sötét vágyait.


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2012-12-29 07:42
. E.L. James: A szürke ötven árnyalata - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése