2012. december 1., szombat

KANÁRI SZIGETEK TENERIFE 8NAP/2+2 FŐ AKCIÓ ! - Jelenlegi ára: 78 900 Ft

      
 
8 nap Tenerife apartmanban
2 felnőtt+2 gyermek ( vagy 3 felnőtt ) részére
A 4000 m² -es trópusi kertben fekvő Apartamentos Teide Mar Hotel Puerto de la Cruz strandjától 10 perces sétára fekszik. Nagy méretű szabadtéri medencével és erkélyes stúdiókkal várja a vendégeket.
A Teide Mar hagyományos kanári stílusú dekorációval és fából készült verandákkal felszerelt. A világos, légkondicionált stúdiók ülősarokkal, műholdas TV-vel és konyhasarokkal, hűtőszekrénnyel, tűzhellyel és kenyérpirítóval rendelkeznek.
A Teide Mar büfé-étterme kanári-szigeteki és nemzetközi fogásokat kínál. A vendégek a koktélbárban, vagy a szálloda teraszán lazíthatnak egy kellemes itallal.
A Mar üdülőkomplexumból az Orotava-völgyre, az Atlanti-óceánra és a Teide-hegyre nyílik kilátás. A híres Puerto de la Cruz Növénykert mindössze 10 perc sétára fekszik.
A környező La Paz régió válogatott éttermekkel, bárokkal és üzletekkel várja a vendégeket, Puerto de la Cruz központja pedig mindössze 500 m-re található.
Az ajánlat tartalma:
8 nap 7 éjszaka apartmanban önellátással
Reggeli vagy félpanzió a szállodában igényelhető felár ellenében !
Nyári főszezonban is felhasználható !
 
Elhelyezkedés
Az Apartamentos Teide Mar - amely Puerto de la Cruz szívében fekszik - az Lago Martianez tengerpart, Papagájpark és Puerto de la Cruz-i kaszinó közelében található. A Bollullo tengerpart és a Garden tengerpart szintén a közelben helyezkednek el.
A szálloda szolgáltatásai
A Puerto de la Cruz városában található apartman területén étterem, medence melletti bár és bár/társalgó várja a vendégeket ha megéheznének. A nyilvános területeken vezeték nélküli és vezetékes nagysebességű internet áll rendelkezésre. A személyzetnél kirándulás/belépőjegy-foglalás és valutaváltás igényelhető. A szállodában kiegészítő szolgáltatásként szabadtéri medence, tetőterasz és portaszolgálat biztosított.
Szobák
A szobákhoz erkély tartozik, ahonnan a tenger, a város vagy a hegy látható. Az Apartamentos Teide Mar területén 257 vendégszoba található, amelyekben széf és sötétítőfüggöny biztosított. A televíziókhoz kábel csatornák állnak rendelkezésre. A fürdőszobákban zuhanyzó/kád kombinációja található, amelyhez kézizuhany biztosított, ezenkívül bidé is rendelkezésre áll. Az apartman területén minden lakóegységhez teakonyha tartozik, ahol hűtőszekrény és főzőedény/tányér/konyhai felszerelés áll rendelkezésre.
                            
 
 
Információ
Aparthotel Teide Mar
C/Aceviñ o6
38400 Puerto de la Cruz (Tenerife)
Az utalvány 2012. 10. 31. -ig érvényes a rendelkezésre álló szabad szobák függvényében.
2012 augusztusában 8 € /apartman/nap felár fizetendő a hotelben.
Érkezés BÁRMELY napon lehetséges, nyári főszezonban is felhasználható!
A szabad helyek utáni érdeklődés, és a gyermekekkel járó esetleges plusz költségek a szállodával történő egyeztetést igényelnek.
Üdülési csekket nem tudok elfogadni.
 
WellnessUtazas további ajánlatait megtalálja itt .



Jelenlegi ára: 78 900 Ft

Az aukció vége: 2012-12-20 19:26
. KANÁRI SZIGETEK TENERIFE 8NAP/2+2 FŐ AKCIÓ ! - Jelenlegi ára: 78 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése