2012. december 1., szombat

SAMSUNG GT-S6500 Galaxy Mini 2 szilikon tok FEKETE - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

EXKLUZÍV DESIGN gumi/szilikon tok/hátlap - Virág mintás - SAMSUNG GT-S6500 Galaxy Mini 2 - FEKETE
Termék információk:
Ha jó minőségű gumi telefonvédőt keresett telefonjára, akkor már nem kell keresnie, megtalálta. A tok minőségi gumiból készült, mellyel nem csak egyedivé teheti készülékét, hanem meg is tudja óvni a karcoktól, sérülésektől!
Kompatibilis készülékek:
- SAMSUNG GT-S6500 Galaxy Mini 2
- Gyors kommunikáció a hét minden napján, kérdezzen bátran, válaszolunk!
- Rugalmas, kedvező szállítási feltételek
- Valódi információk, minőségi termékek garanciával és számlával
- Nyomon követhető rendelés, folyamatos tájékoztatás, minőségi szolgáltatás
A készlet állapotáról licit előtt kérjük érdeklődjön vagy ha kérdése van a termékkel kapcsolatban nyugodtan tegye fel! A Mobil Ász örömmel áll rendelkezésére.
Áraink a napi beszerzési árakhoz és a lehetőségeinkhez képest lehetnek alkuképesek, nyitottak vagyunk minden számunkra elfogadható alku lehetőségre, ezért ha ilyen észrevétele van nyugodtan írja meg nekünk és igyekszünk mielőbb válaszolni.
Áru elcserélésre nincs lehetőség, minden termékünk számlával és garanciával kerül forgalomba igényes, biztonságos csomagolásban.
Kérem rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet és a számlázási adatokat, a gördülékeny ügyintézés érdekében! Kérjük az átutalás közlemény rovatában tüntesse fel az Ön vaterás felhasználó nevét, hogy követhető legyen az ügyintézés!
A szállítási határidő raktárkészleten elérhető termék esetében:
A megrendelés értékének bankszámlánkra történő megérkezésétől számított 5 munkanap ( hétvége nem számít bele), de gyakorlatban ha minden rendben van, akár 3 napon belül szállítható a termék.
A szállítási határidő egyedi rendelésre érkező termék esetében:
Az ilyen termékek esetében a várható szállítási határidő mindig egyedi egyeztetést igényel, ezért kérjük, hogy rendelés előtt mindig érdeklődjön a készlet állapotáról! Köszönjük.
Cégünk folyamatosan forgalmaz mobiltelefonokat, navigációkat és tartozékokat, ha bármilyen olyan termékre van igénye ami nem szerepel jelenlegi aukcióinkban, kérdezzen bennünket bizalommal, ha beszerezhető akkor elérhetővé tesszük Önnek a Vatera piacterén.
KF750


Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Az aukció vége: 2012-12-20 10:09
. SAMSUNG GT-S6500 Galaxy Mini 2 szilikon tok FEKETE - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése